Kuinka aloittaa alusta avioeron jälkeen ilman rahaa: 12 tapaa (2024)

Avioero on kallis oikeusprosessi. Aloittaminen alusta tämän prosessin jälkeen voi olla pelottavaa, jos taloudellinen tilasi huononee. Miten elät itseäsi ja lapsiasi? Miten löydät uuden asuinpaikan? Kaiken kaikkiaan kuinka aloittaa alusta avioeron jälkeen ilman rahaa?

Nämä ovat aiheellisia huolenaiheita, mutta älä anna niiden estää sinua aloittamasta alusta. Älä etsi enää, jos etsit tapoja aloittaa alusta eron jälkeen! Tässä artikkelissa käsitellään 12 parasta tapaa aloittaa, vaikka sinulla olisi vähän tai ei ollenkaan rahaa.

How to Start Over after Divorce with No Money: 12 Ways (1)

Kuinka aloittaa alusta avioeron jälkeen ilman rahaa: 12 tapaa

#1. Hanki työ, vaikka se ei olisi hyvä:

Tänä vaikeana aikana minkä tahansa työn saaminen on parempi kuin ilman tuloja. Se ei ehkä ole unelmatyösi, mutta se voi auttaa sinua elättämään itsesi ja alkamaan säästää tulevaisuutta varten. Ole avoin kaikille vaihtoehdoille, mukaan lukien määräaikaiset tai osa-aikaiset työt.

Kokemuksesi missä tahansa työssä antaa sinulle taitoja ja yhteyksiä, joista voi olla hyötyä pitkän aikavälin uratavoitteidesi kannalta. Muista, että kun käyt läpi erilaisia ​​töitä, voit ottaa kaiken irti jokaisesta tilaisuudesta.

#2. Etsi halpa tai hyväntekeväisyyspaikka:

Avioeron jälkeen saatat joutua pienentämään asuintilannettasi. Tämä ei voi olla helppoa, mutta muista, että se on vain väliaikaista. Etsi edullisia asumisvaihtoehtoja taihyväntekeväisyysjärjestöt, jotka tarjoavat tilapäistä asuntoa.

Jos haluat löytää erilaisia ​​hyväntekeväisyysjärjestöjä, tee nopea Internet-haku sanalla "hyväntekeväisyysjärjestöt lähellä minua" ja katso, mitä tulee esiin. Mahdollisia asumisvaihtoehtoja voit tarkistaa USA:n Catholic Charities-, Salvation Army- ja Habitat for Humanity -palveluista. Älä koskaan pelkää pyytää apua tänä aikana.

#3. Luovu ylellisistä tavoista:

Voi olla houkuttelevaa jatkaa saman ylellisen elämäntavan elämää kuin ennen avioeroasi, mutta tämä ei ole kestävää, jos sinulla on vähän tai ei ollenkaan rahaa. Vähennä turhia kuluja, esimkalliita aterioita ja vaatteitaja keskittyä ostamaan vain sitä, mitä todella tarvitset.

Valitse yksityisauton sijaan joukkoliikenne tai pyöräily säästääksesi polttoainekuluissa. Tai jos voit kimpalla ystävien tai työtovereiden kanssa. Nyt on aika arvioida uudelleen kulutustottumuksesi ja tehdä budjetti itsellesi. Tämä voi auttaa sinua pysymään raha-asioissasi ja säästämään rahaa pitkällä aikavälillä.

#4. Hae lapsilisää exiltä:

Jos sinulla on lapsia entisen puolisosi kanssa, varmista, että he maksavat elatusapua oikein. Tämä voi tarjota sinulle vakaan tulonlähteen ja varmistaa, että lapsesi saavat ansaitsemansa taloudellisen tuen.

Kysy lakimieheltä tai taloudelliselta neuvonantajalta, kuinka saat elatusapua entiseltä puolisoltasi. Se voi olla epämiellyttävä keskustelu, mutta se on välttämätöntä sinun ja lastesi hyvinvoinnin kannalta. Sinä jopasaat ilmaista apua paikalliselta oikeusaputoimistoltasi.

#5. Pyydä puolison elatusapua:

Koska taloudellinen tilasi on heikompi, älä epäröi pyytää puolison tukea entiseltä puolisoltasi. Tämä voi tarjota tilapäistä taloudellista apua, kun aloitat alusta avioeron jälkeen. Myös asianajajan tai taloudellisen neuvonantajan kuuleminen voi auttaa sinua navigoimaan tässä prosessissa.

Muista sepuolison elatusapua tai elatusapuaeroaa lasten elatusmaksusta, eikä tuomioistuin voi aina myöntää sitä. Mutta sitä kannattaa yrittää vaatia, sillä se voi tarjota taloudellista helpotusta tänä vaikeana aikana.

#6. Hanki ruoka-apua:

Ruoka on yksi selviytymisen perustarpeista; onneksi jotkut organisaatiot voivat auttaa päivittäistavaroiden kanssa. Tutustu paikallisiin ruokakomeroihin tai hae ruokamerkkejä osavaltiosi sosiaaliosaston kautta.

Jotkut Yhdysvaltojen ruoka-apua tarjoavista organisaatioista ovat Feeding America, Meals on Wheels jaAmeriCorps.

Voit myös etsiä ilmaisia ​​yhteisöaterioita alueeltasi, koska monet kirkot ja hyväntekeväisyysjärjestöt tarjoavat näitä vaihtoehtoja. Älä häpeä pyytää apua ruoan kanssa tänä aikana, sillä se on sinulle välttämätön resurssi.

#7. Ota yhteyttä hyväntekeväisyysjärjestöihin:

Vaikkavoit erota ilman oikeudenkäyntiämutta luonnollisesti avioero voi usein johtaa suuren velan kertymiseen, olipa kyse sitten oikeudenkäyntikuluista tai omaisuuden jakamisesta entisen puolisosi kanssa. Harkitse yhteydenottoa hyväntekeväisyysjärjestöihin, jotka tarjoavat velkaneuvontaa ja neuvoja velkojen hallinnassa ja poistamisessa. Nämä organisaatiot voivat myös auttaa neuvottelemaan alhaisemmista koroista velkojien kanssa.

Yhdysvalloissa eräitä vaihtoehtoja velkajärjestöille ovat National Foundation for Credit Counseling ja Debtors Anonymous.

#8. Myy tarpeettomat tavarat:

Katso omaisuuttasi ja katso, onko siellä esineitä, joita et enää tarvitse tai käytä. Yritä sitten myydä näitä asioita joko verkkokauppapaikkojen tai paikallisten pihamyyntien kautta. Tämä voi tuoda ylimääräistä rahaa ja auttaa myös kodin epäjärjestystä.

Harkitse myös kaikkien arvokkaiden tavaroiden, kuten korujen tai elektroniikan, myyntiä, joita olet saattanut hankkia avioerosopimuksessa.

#9. Pyydä apua perheeltä ja ystäviltä:

Avun pyytäminen voi olla haastavaa varsinkin haavoittuvaisena aikana, kuten avioeron jälkeen. Mutta muista, että perheesi ja ystäväsi välittävät sinusta ja haluavat tukea sinua kaikin mahdollisin tavoin.

Harkitse yhteydenottoa ja kysymistä, olisivatko he valmiita antamaan taloudellista apua tämän siirtymäkauden aikana. Tämä voi olla lainan muodossa tai vain antaa sinun jäädä heidän luokseen väliaikaisesti, kunnes pääset takaisin jaloillesi.

Voit myös pyytää apua työsuhteiden kautta tai uraneuvoja läheisiltäsi. He saattavat tietää työmahdollisuuksista tai heillä on vinkkejä työnhakuun.

#10. Etsi valtion tukiohjelmat.

Valtion tukiohjelmat alueellasi voivat tarjota taloudellista tukea niille, jotka elävät vaikeita aikoja, kuten avioeron jälkeen. Tutustu ohjelmiin, kuten tilapäinen käteisapu, asumistuki ja terveydenhuolto.

Yhdysvalloissa voit hakea tämäntyyppisiin ohjelmiin osavaltiosi sosiaalipalveluiden tai terveys- ja ihmispalveluosaston kautta. Joitakin esimerkkejä valtion avustusohjelmista ovat väliaikainen apu vähävaraisille perheille (TANF) ja täydentävä ravitsemusapuohjelma (SNAP).

Voit myös etsiä "valtion avustusohjelmia" omaa osavaltiotasi varten verkosta. Jos esimerkiksi kirjoitat "valtion avustusohjelmat Floridassa", monia erilaisia ​​linkkejä tulee näkyviin.

#11. Aloita oma yritys:

Oman yrityksen perustaminen voi olla pelottava tehtävä, mutta se voi olla myös voimaannuttava ja palkitseva yritys. Harkitse harrastuksen tai taidon muuttamista pieneksi yritykseksi, kuten käsintehtyjen käsitöiden myyntiä tai freelance-palvelujen tarjoamista.

Saatat joutua sijoittamaan alkuvaroja tarvikkeisiin tai laitteisiin, mutta kun yrityksesi alkaa saada vetoa, voit tuoda tasaisia ​​tuloja.

Oman yrityksen perustaminen voi myös antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä oman aikataulusi mukaan ja johtaa jopa pitkän aikavälin menestykseen ja taloudelliseen vakauteen.

#12. Sijoita itseesi:

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on ratkaisevan tärkeää eron aikana – sekä fyysisesti että henkisesti. Saatat olla hyödyllistä investoida terapiaan tai neuvontapalveluihin, jotta voit hallita haastavia tunteita tai tilanteita.

Tutustu myös henkilökohtaisen kehityksen kursseihin tai työpajoihin, jotka voivat auttaa parantamaan itseluottamustasi ja taitojasi työpaikalla. Tämä voi avata uusia työmahdollisuuksia ja mahdollisesti johtaa korkeampiin tuloihin.

Itseensä sijoittaminen voi olla haastava mutta palkitseva päätös, koska se voi tuoda pitkän aikavälin kasvua ja menestystä elämäsi eri osa-alueilla. Muista priorisoida itsehoito tänä aikana ja etsiä resursseja, jotka voivat tukea sinua aloittamaan alusta eron jälkeen ilman rahaa.

Aloita alusta eron jälkeen ilman rahaa. Mielestäni sinun pitäisi katsoa tämä video saadaksesi lisätietoja miehen tai naisen elämästä avioeron jälkeen:

Lisätietoja siitä, kuinka aloittaa alusta avioeron jälkeen ilman rahaa

Miten selviän taloudellisesti eron jälkeen?

Eron jälkeen monilla on vaikeuksia saada toimeentulonsa. Ei voi olla helppoa joutua yllättäen elättämään itsesi, varsinkin jos olit aiemmin kotona asuva vanhempi tai jos exäsi oli ensisijainen elättäjä.

Tarkastele budjettiasi tarkasti ja katso, mistä voit leikata. Jos olet tottunut elämään kahdella tulolla, sinun on ehkä mukautettava elämäntapaasi vastaamaan uutta budjettiasi. Lisäksi taloudellisen avun hakeminen ystäviltä tai perheenjäseniltä voi olla hyödyllistä.

Älä pelkää pyytää apua ammattilaisilta, kuten talousneuvojilta tai terapeuteilta. Monet ihmiset kokevat tarvitsevansa tukea kaikilla elämänsä alueilla avioeron jälkeen, eikä ole häpeä tunnustaa tarvitsevansa apua. Huolellisen suunnittelun ja vahvan tukiverkoston avulla voit menestyä taloudellisesti avioeron jälkeen.

Kuinka aloittaa alusta eron jälkeen 50-vuotiaana?

Viisikymmentä on vaikea ikä aloittaa alusta. Sen lisäksi, että käsittelet avioeron emotionaalisia seurauksia, kamppailet myös pelottavan mahdollisuuden kanssa aloittaa alusta elämäsi keskellä. On kuitenkin mahdollistarakentaa elämäsi uudelleen eron jälkeen, ja monet resurssit ovat käytettävissä auttamaan sinua.

Harkitse talouttasi. Jos luotit aiemmin puolisosi tuloihin, saatat joutua etsimään uutta työtä tai tekemään elämäntapamuutoksia saadaksesi päänsä. Ota seuraavaksi aikaa itsellesi. Tämä on todennäköisesti stressaavaa aikaa, ja on välttämätöntä antaa itsellesi tilaa surulle ja parantumiselle.

Ota yhteyttä tukijärjestelmääsi. Olipa kyseessä perhe ja ystävät tai ammattiterapeutti, sinusta välittäviin tukeutuminen voi tehdä alusta avioeron jälkeen vaikeaksi. Silti se on mahdollista oikealla ajattelutavalla ja tukijärjestelmällä. Pienellä vaivalla voit luoda uuden elämän, joka on onnellinen ja tyydyttävä. Kuka tietää – tämä voi olla jopa parasta sinulle koskaan.

Miten erotat, kun sinulla ei ole rahaa?

Kun sinulla ei ole rahaa, eroaminen voi olla erittäin vaikeaa. Ilman taloudellisia resursseja asunnon löytäminen, lastenhoidon maksaminen ja itsensä ja perheesi elattaminen voi olla hankalaa. Jos kohtaat nämä haasteet, voit tehdä joitain asioita prosessin helpottamiseksi.

Etsi ensin ystävä tai perheenjäsen, joka voi auttaa sinua asumisen tai lastenhoidon kanssa. Toiseksi etsi yhteisön resursseja ruoan, kuljetuksen tai muiden perustarpeiden auttamiseksi. Lopuksi pysy positiivisena ja muista, että ihmiset välittävät sinusta ja haluavat auttaa. Pienellä vaivalla selviät tästä vaikeasta ajasta.

Voinko selviytyä yksin eron jälkeen?

Kyllä, voit pärjätä itse avioeron jälkeen. Se on vaikea ja haastava prosessi, mutta päättäväisyydellä ja kovalla työllä voit rakentaa elämäsi uudelleen. Aloita asettamalla itsellesi realistisia tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Keskity huolehtimaan itsestäsi emotionaalisesti, henkisesti ja fyysisesti itsehoidon, kuten terapian, liikunnan ja terveellisen ruokailun, avulla. Ota yhteyttä tukeviin perheenjäseniin tai ystäviin, jotka voivat tarjota neuvoja ja henkistä tukea.

Yksi suurimmista haasteistasi on budjetointi ja taloutesi hallinta. Tämä pätee erityisesti, jos olet tottunut asumaan kahden tulon taloudessa. Aloita istumalla alas ja luomalla budjetti.

Selvitä kuukausikulut ja katso, mistä voit leikata. Sinun on ehkä myös etsittävä uusi asuinpaikka, jos sinulla ei ole varaa asuntolainaan tai vuokraan yksin.

Toinen suuri haaste on oppia selviytymään yksinäisyydestä. Yksin olemiseen tottuminen voi olla haastavaa, jos olet ollut naimisissa pitkään.

Mutta on monia tapoja torjua yksinäisyyttä, kuten liittyminen seuran kerhoihin tai uusien harrastusten aloittaminen. Pienellä vaivalla selviät tästä haastavasta ajasta ja tulet ulos vahvempana kuin koskaan ennen.

Onko elämä eron jälkeen yksinäistä?

Monille ihmisille avioero tarkoittaa myös sosiaalisen elämän alusta. Jotkut parit pysyvät ystävinä eron jälkeen, kun taas toiset huomaavat, että heidän yhteinen ystäväpiirinsä katoaa avioliiton myötä.

Tämän seurauksena elämä eron jälkeen voi olla melko yksinäistä. Vaikka sinulla olisi vahva perheen ja ystävien verkosto, ei voi olla helppoa rakentaa uudelleen samaa läheisyyden tasoa, joka sinulla oli entisen puolisosi kanssa. On kuitenkin monia tapoja selviytyä yksinäisyydestä eron jälkeen.

Kerhoon liittyminen tai uuden harrastuksen aloittaminen voi auttaa sinua tapaamaan uusia ihmisiä ja luomaan kestäviä ystävyyssuhteita. On myös tukiryhmiä erityisesti avioeron läpikäyville henkilöille. Aika ja vaiva mahdollistavat tyydyttävän ja merkityksellisen elämän luomisen eron jälkeen.

Onko elämää eron jälkeen 40-vuotiaana?

Avioeroa pidetään usein nuoren ongelmana. Mutta tosiasia on, että avioerojen määrä yli 40-vuotiaiden amerikkalaisten keskuudessa on nousussa.

Monille ihmisille avioero myöhemmin elämässä voi olla shokki. Vuosien avioliiton jälkeen voi olla haastavaa löytää itsesi yhtäkkiä taas sinkku. Ja vaikka alusta aloittamisessa voi olla haasteita, on tärkeää muistaa, että elämä eron jälkeen voi olla rikastuttavaa.

Sinulla saattaa olla enemmän aikaa omien etujesi harjoittamiseen ja huomaat, että pystyt paremmin olemaan yhteydessä ystäviin ja perheeseen. Joten jos kohtaat avioeroa 40-vuotiaana, älä ole epätoivoinen. Avioeron jälkeen on elämää, ja se voi olla hyvää.

Kuinka jatkaa eron jälkeen naisena?

Eron jälkeen jatkaminen voi olla vaikeaa kenelle tahansa, mutta se voi olla uskomattoman haastavaa naisille. Naiset määrittelevät itsensä usein suhteensa perusteella ja voivat sijoittaa paljon aikaa ja energiaa avioliittoonsa. Tämän seurauksena avioliiton päättäminen voi olla häiritsevää monella tasolla.

Voi olla vaikeaa joutua yhtäkkiä palaamaan takaisin työelämään tai ottamaan kaikki kotityötehtävät. Lisäksi voi olla surun, menetyksen ja petoksen tunteita.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että avioeron ei tarvitse määrittää, kuka olet ihmisenä. Voit halutessasi nähdä sen mahdollisuutena kasvuun ja muutokseen.

Saatavilla on monia resursseja auttaakseen naisia ​​avioeroprosessissa. Terapeutit, tukiryhmät ja verkkofoorumit voivat kaikki auttaa eronneita ihmisiä käsittelemään tunteitaan.

Mitä miehet käyvät läpi eron jälkeen?

Eron jälkeen miehet tuntevat olonsa usein eksyksiksi ja hämmentyneeksi. Heillä ei ehkä ole enää paikkaa entisessä kodissaan ja he tuntevat, etteivät he ole enää osa heidän perhettään.

Lisäksi he saattavat joutua käsittelemään taloudellisia ongelmia ja huoltajuusongelmia. Miesten voi myös olla vaikea seurustella uudelleen eron jälkeen. He saattavat tuntea, etteivät he ole valmiita aloittamaan uutta suhdetta tai pelkäävät, etteivät he löydä ketään, joka hyväksyy heidät sellaisena kuin he ovat.

Kuitenkin ajan ja perheen ja ystävien tuella miehet voivat oppia selviytymään avioerosta ja jatkamaan elämäänsä.

Aloittaminen alusta avioeron jälkeen ilman rahaa voi olla haastavaa, mutta voit tehdä toimenpiteitä parantaaksesi taloudellista tilannettasi. Näitä ovat tavaroiden purkaminen ja myynti, avun pyytäminen läheisiltä, ​​valtion avustusohjelmien löytäminen, oman yrityksen perustaminen ja itseensä sijoittaminen.

Lopuksi:

Vaikka se ei ehkä ole helppoa, muista priorisoida itsehoito ja etsiä tukea tänä siirtymäaikana. Onnea matkallesi kohti taloudellista vakautta.

Kuinka aloittaa alusta avioeron jälkeen ilman rahaa: 12 tapaa (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 6540

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.