Totuus kiinalaisista rahakasveista ja kissoista – Necps (2024)

Siitä käydään keskustelua vai eiKiinan rahakasvitovat myrkyllisiä kissoille. Jotkut sanovat, että kasvi ei ole myrkyllinen, kun taas toiset väittävät, että se voi olla haitallista kissoille nieltynä. Totuus on, että kasvi sisältää myrkyllisiä yhdisteitä, mutta myrkyllisyyden vakavuus on kiistanalainen. Kyseiset yhdisteet ovat saponiineja, joiden tiedetään aiheuttavan ruoansulatuskanavan häiriöitä sekä kissoilla että ihmisillä. Yhdisteet eivät kuitenkaan ole tyypillisesti tappavia. Kasvin nieleminen voi aiheuttaa kissoille oksentelua, ripulia ja vatsakipuja. Jos kissasi syö kiinalaisen rahakasvin, on parasta seurata sitä näiden oireiden varalta ja hakeutua eläinlääkärin hoitoon, jos niitä ilmaantuu.

Onko rahakasvi myrkyllistä kissoille?

The Truth About Chinese Money Plants And Cats – Necps (1)Luotto: blogspot.com

Jade kasvitovat myrkyllisiä sekä kissoille että koirille ja tunnetaan myös kumikasveina tairahakasveja. Hidas syke, alhainen verenpaine ja oksentelu ovat kaikki oireita.

Rahapuussa (Pachira aquatica) on laaja valikoima haluttuja huonekasveja (USDA vyöhyke 10-12). Sillä ei ole myrkyllisiä vaikutuksia kissoille, mutta jos kissasi syö sitä pienen annoksen, se voi häiritä hänen vatsaansa. Sisä- ja ulkokasvit viihtyvät erilaisissa olosuhteissa, mukaan lukien täydessä auringossa, osittain varjossa ja kosteassa tai märässä maaperässä. Jopa ei-myrkyllisiä kasvejavoi aiheuttaa vatsavaivoja kissoilla nautittaessa. Jos haluat pitää kissasi poissa huoneesta, jossa pidät rahapuuta, aseta se vaikeapääsyiseen paikkaan, kuten huoneeseen, jossa voit sulkea oven ja pitää ne poissa. Jade-kasvi voi kasvaa jopa 6 jalkaa korkeaksi ulkona ja jopa 30 tuumaksi sisätiloissa.

Jos haluat antaa kissallesi kasvin, mutta et halua vaarantaa sen sairastumisen, arahapuuon erinomainen vaihtoehto. Tämän tyyppisiä kasveja on helppo hoitaa, ne eivät sisällä myrkyllisiä kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa kissaa, ja niitä voidaan kasvattaa kotona. Pidä ne poissa kasvin terävistä lehdistä äläkä koskaan anna niille liikaa vettä.

Money Plants: loistava lisä jokaiseen kotiin

Rahakasvi voi olla erinomainen lisä kotiisi, jos olet allerginen tai sinulla on astma. Se on turvallista lemmikkieläimille eikä sillä ole myrkyllisiä vaikutuksia. On mahdollista, että kissasi napostelee rahakasviasi, koska se on nälkäinen, tai se vain leikkii. Jos pidät kasvit poissa kissojen ulottuvilta, saatat pystyä estämään niitä saamasta niitä. Pilea-suku erottuu erilaisista houkuttelevista ja suosituista kasveista, kuten kirjava alumiinikasvi, helposti tavoitettava ystävyyskasvi ja trendikäs.Kiinan rahatehdas. Koska kasvit eivät ole myrkyllisiä kissoille ja koirille, ne saavat runsaasti epäsuoraa valoa.

Mikä on myrkyllisin kasvi kissoille?

The Truth About Chinese Money Plants And Cats – Necps (2)Luotto: piantica.com

On olemassa useita kasveja, jotka ovat myrkyllisiä kissoille, mutta useimmatmyrkyllinen kasvion lilja. Lilja on kaunis kukka, jota löytyy usein kukkakimppuista, mutta se voi olla tappava kissoille. Lilja sisältää myrkkyä, joka voi aiheuttaa kissoilla munuaisten vajaatoimintaa, ja pienikin määrä kukkaa voi olla tappava. Jos sinulla on kissa, on parasta pitää liljat poissa kotoa.

American Society for the Prevention of Accidents' Animal Poison Control Center sai vuonna 2018 yli 11 000 kasveja koskevaa soittoa. Lilja on yksivaarallisia kasvejajoita kissat voivat syödä. Kasveja ei saa siirtää paikkaan, jossa kissat eivät pääse niihin käsiksi, koska kissat ovat hyviä kiipeilijöitä. Jotkut kukkivat kasvit ja pienet puut, kuten rododendroni ja anzalea, voivat olla myrkyllisiä kissoille. Tähän perheeseen kuuluu yli 1 000 lajia, ja myrkyllisyys vaihtelee lajin mukaan. Cyclamen-suku (Cyclamen spp.) on ryhmä monivuotisia kukkivia kasveja, joita kasvatetaan yleisesti sisätiloissa.

Kissan vanhemmat eivät saa koskaan pitää narsissseja ja muita vastaavia kasveja. Tällaisia ​​kasveja ei pidä pitää kissojen kanssa, koska ne ovat kissalle kivuliaita ja epämukavia. Aasialaiset liljat, joita kissat voivat syödä, ja pääsiäisliljat ovat kaksi esimerkkiä kissoille myrkyllisistä liljoista. Dr. Wismerin mukaan sinun ei pitäisi koskaan pitää liljoja kotona kissan kanssa. Oleanteri sisältää suuren pitoisuuden sydämen glykosideja, joilla on negatiivinen vaikutus sydänlihakseen. Saagopalmu on ulkokasvi, joka kasvaa trooppisessa ja subtrooppisessa ilmastossa. Spalmago voi aiheuttaa kissoille oksentelua ja ripulia.

San Diego Humane Societyn toimitusjohtajan mukaan kissojen pitäminen loitolla kasveista voi olla vaikeaa. Tohtori Gary Weitzman suosittelee kasvien kohottamista niin paljon kuin mahdollista. Jos epäilet, että kissasi on syönytmyrkyllinen kasviosia, ilmoita asiasta välittömästi eläinlääkärille. Erityisesti kasvit ja kukat ovat myrkyllisiä kissoille. Kasvit ovat myrkyllisiä monille organismeille. Kissa, joka söi myrkyllisen liljan vanhemman, ei edes tajunnut sitä. On tärkeää, että etsit välitöntä eläinlääkärin hoitoa tämän tarinan seurauksena.

Jos kissasi on kiinnostunut uudesta huonekasvista etkä halua sen syövän sitä vahingossa, kannattaa valita myrkytön kasvi, kuten hämähäkkikasvi (Chlorophytum comosum). Jos kissasi syö myrkyllistä kasvia, kuten jadea, kuten jadea, se kokee todennäköisesti oksentelua ja ripulia, mutta nämä oireet häviävät yleensä itsestään.

Ovatko japanilaiset rahakasvit myrkyllisiä kissoille?

Joo,japanilaiset rahakasvitovat myrkyllisiä kissoille. Kasvit sisältävät saponiineja, jotka ovat myrkyllisiä kissoille nieltynä. Myrkyllisyyden oireita ovat oksentelu, ripuli ja letargia. Jos kissasi syö japanilaisen rahakasvin, ota välittömästi yhteyttä eläinlääkäriisi.

Se on suosittu huonekasvi Aasiassa, mutta sillä ei ole rahaa kasvaa. Jos sitä nautitaan, se voi aiheuttaa epämukavuutta Missyn vatsassa. American Society for the Prevention of Accidents estää kissoja pureskelemasta ruokaansa. Myrkyttömät kasvit voivat häiritä vatsaasi ja saada tukehtumaan, jos joudut kosketuksiin niiden kanssa. Riskejä, että kissasi syö erilaisia ​​kasveja, on lukuisia, ja vaikka yksikin lajike olisi turvallinen, se ei tarkoita, että kaikki lajikkeet olisivat turvallisia. Eläinlääkärisi pystyy määrittämään, onko Missy syönyt myrkyllistä kasvia vai onko hänellä merkkejä ahdistuksesta. Ei ole koskaan hyvä idea lyödä tai rangaista kissaa kasvien syömisestä.

Jadekasvi: myrkyllistä kissoille ja koirille

Voitko tehdä jadepiirakkaa kissoille? On totta, että jadekasvit voivat vahingoittaa sekä kissoja että koiria. Jos se altistuu epäsuoralle valolle, se on myrkytön kissoille ja koirille. Miksi kissani rakastaa rahapuuta? Kissat syövät mielellään kasveja, mukaan lukienrahapuukasveja, useista eri syistä. Joissakin tapauksissa kissa voi olla liian peloissaan vastustaakseen lehtiä leikkiessään, kun taas toisissa tapauksissa kissa voi laiduntaa rauhoitellakseen vatsavaivoja. Haluat ehkä pitää kasvit poissa Missyn ulottuvilta. Pitävätkö kissat rahapuista? Jade-kasvia (Crassula ovata, vyöhyke 11-12) kasvatetaan usein huonekasvina sen lisäksi, että sitä kutsutaan nimellärahapuukasvija huonekasvi. Sitä vastoin topachira aquatica, joka ei ole myrkyllistä kissoille, jade-kasvi on.

Ovatko kiinalaiset rahakasvit myrkyllisiä koirille

Tähän kysymykseen ei ole lopullista vastausta, koska se riippuu kyseisestä tietystä kasvista ja yksittäisestä koirasta. Jotkut kiinalaisetrahakasveja(tunnetaan myös nimellä Pilea peperomioides) ovat myrkyllisiä koirille nieltynä, kun taas toiset eivät. Myrkyllisyyden oireita voivat olla oksentelu, ripuli ja vatsakipu. Jos epäilet, että koirasi on syönyt kiinalaisen rahakasvin, on parasta ottaa yhteyttä eläinlääkäriisi tai ASPCA Animal Poison Control Centeriin saadaksesi ohjeita.

Huolimatta siitä, että se ei ole myrkyllistä kissoille, jotkut rahapuukasvit voivat häiritä kissan vatsaa, jos niitä syödään pieniä määriä. Pilea-suku on suosittu ja houkutteleva kasviperhe, johon kuuluu sekä koristekasveja että ei-permakulttuurisia kasveja. Kyseiset kasvit eivät ole myrkyllisiä kissoille ja koirille. Rahapuut päästävät ilmaan tahmeita aineita useista syistä. Useimmat koirat eivät syömyrkyllisiä kasvejakoska ne eivät todennäköisesti aiheuta paljon muuta kuin vatsavaivoja. Suurin osa myrkyllisistä puutarhakasveista, kuten mummon kuppi, sinikellot ja hellebores, on syötävä suuria määriä vahingoittaakseen niitä. Se on erinomainen valinta kissojen omistajille, jotka haluavat rahapuiden lisäksi huonekasveja.

Kissat nauttivat niistä kauneutensa, hoidon yksinkertaisuuden ja alhaisen myrkyllisyyden vuoksi. Kiinalaiset rahakasvit ovat erinomainen esimerkki kissaystävällisestä kasvista, jota on helppo kasvattaa. Kissat, koirat, muut lemmikkieläimet ja ihmiset voivat nauttia sitä turvallista.

Rahapuiden edut

Koska puut ovat kissaystävällisiä, niitä käyttäville allergikoille tai astmaatikoille ei ole riskejä. Ne eivät vaikuta koiriin.

Onko kiinalainen rahakasvi myrkyllistä ihmisille

On huomattava, että Pilea Peperomioides ei ole myrkyllinen ihmisille, lemmikkieläimille tai kasveille.

Kun ihmiset kuluttavat kiinalaisten rahakasvien mahlaa, he eivät ole vakavasti sairaita. Jos juot pienen määrän mehua, et kuole. Vakava allerginen reaktio on mahdollinen sekä nieltävän lehden aiheuttama ripuli ja oksentelu. Monet sisähuonekasvit sisältävät kalsiumoksalaattikiteitä, jotka voivat aiheuttaa suun kipua ja vatsavaivoja. Kiinan lehdissä on kalsiumoksalaattirafideja, jotka voivat aiheuttaa suun ärsytystä, oksentelua ja nielemisvaikeuksia lemmikkien nauttimana.rahatehdas. American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA) mukaan se on myrkyllistä kissoille ja koirille. Ennen kuin aloitat ruokavalion, keskustele terveydenhuollon tarjoajasi kanssa selvittääksesi, kuinka paljon kiinalaista rahakasvia sinun tulisi syödä pieninä annoksina.

Rahakasvien tiedetään parantavan hengitystä ja vaikuttavan positiivisesti hengitysvaikeuksista kärsivien ihmisten yleiseen terveyteen. Ihminen voi myrkytyä syömällä kasvia tai koskettamalla sitä ja nuolemalla sen pintaa tai koskettamalla tai nuolemalla muita kehon osia, kuten suuta, silmiä, nenää tai ihoa. Torjunta-aineet ja rikkakasvien torjunta-aineet voivat aiheuttaa molemmatkasvimyrkytys. Lasten tulisi välttää leikkimistä kiinalaisilla rahakasveilla.

Kissaturvalliset kasvit

On olemassa useita huonekasveja, jotka ovat turvallisia kissoille. Näitä ovat: kissanminttu, laventeli, rosmariini, timjami ja valeriaani. Nämä kasvit eivät ole vain turvallisia kissoille, vaan ne voivat myös tarjota niille monia etuja. Esimerkiksi kissanminttu voi auttaa lievittämään kissojen stressiä ja ahdistusta, kun taas laventelilla on rauhoittava vaikutus. Rosmariini ja timjami voivat auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää ja valeriaani voivat edistää levollista unta.

Kissaäidin tavoitteena on kasvattaa kasveja asuntonsa jokaisessa neliömetrissä. Saatavilla on lukuisia lemmikkieläimille turvallisia tuotteita, jotka ovat suhteellisen edullisia ylläpitää. Vaikka seuraavat kasvit eivät ole myrkyllisiä kissoille ja koirille, niitä hoidettaessa on aina oltava varovainen. Gardening Know How neuvoo jättämään rukouskasvin epäsuoraan auringonvaloon, jos se on herkkä heikolle valolle, vaikka se sietäisikin sitä. Kaiken tyyppiset saniaiset ovat välttämättömiä kasvien keräilijöille, ja monet niistä ovat kissoille turvallisia. On myös hyvä idea tarkastaa kasvisi ennen sen tuomista kotiin. Ne tunnetaan pilkkukasveina niiden tuottamien suurten valkoisten tai moniväristen pisteiden vuoksi. Ruotsalainen muratti on monipuolinen kasvi, jota voidaan kasvattaa erilaisissa ympäristöissä ja joka on erinomainen valinta uusille puutarhureille.

Kuinka pitää kissasi turvassa puutarhassasi

Jos sinulla on kissa, pidä silmällä kasveja, jotka voivat olla myrkyllisiä. Monia kasveja, jotka voivat vahingoittaa kissoja, löytyy puutarhakeskuksista tai taimitarhoista. On tärkeää olla valppaana istutettaessa viiniköynnöksiä tai kasveja, jotka roikkuvat matalalla tai seisovat lähellä maata. Ennen kuin istutat mitään, varmista, että ymmärrät sen turvallisuuden; jos et ole varma, ota yhteyttä ammattilaiseen.

Ovatko käärmekasvit myrkyllisiä kissoille

Keskustelua käydään siitä, ovatko käärmekasvit myrkyllisiä kissoille, koska asiasta on vain vähän tieteellistä näyttöä. Jotkut ihmiset uskovat, että käärmekasvit ovat myrkyllisiä kissoille, koska ne sisältävät saponiineja, joiden tiedetään olevan myrkyllisiä eläimille. Ei kuitenkaan ole olemassa konkreettisia todisteita siitä, että käärmekasvit ovat todella myrkyllisiä kissoille, joten on parasta olla varovainen ja pitää ne poissa kissan ystävästäsi.

Sansevieria Trifasciata, joka tunnetaan myös käärmekasvina, on suosittu huonekasvi. Koirat, jotka syövät kasvia, kokevat ruoansulatusongelmia, kuten oksentelua, ripulia ja pahoinvointia. Kissat ovat uteliaita olentoja, ja lehtien napselu ei ole niille epätavallista. Käärmeet, toisin kuin muut myrkylliset kasvit, sisältävät erittäin vähän myrkyllisiä kemikaaleja, joten niiden syöminen ei vahingoita kissaasi. Toksisuus ei ole kissojen suurin huolenaihe, mutta ne ovat allergisia sille. Käärmekasvit ovat myös erittäin sulamattomia, mikä tekee niistä entistä vaikeampaa sulattaa. Käärmekasveissa on vähän saponiineja, eivätkä ne ole erityisen voimakkaita myrkkyjä.

Käärmekasvit puolestaan ​​ovat vähemmän myrkyllisiä kuin kasvit, joissa on korkeammat pitoisuudet näitä kemikaaleja. Ainoa tapa käärmekasvit voivat tappaa kissasi, jos niillä on allerginen reaktio.Käärmekasvien myrkytysei todennäköisesti aiheuta välitöntä haittaa, mutta myrkkyjen täytyy kulkea kehon läpi ajan myötä. Jos kissasi syö käärmekasveja, se voi myös kärsiä ripulista. Eläinlääkärisi voi auttaa sinua lievittämään oireita ja vähentämään komplikaatioita suorittamalla joitain toimenpiteitä. Kissojen omistajille voi olla yllättävää kuulla, että anopin kieli on uhka heidän kissoilleen. Siitä huolimatta ei ole syytä huoleen.

Sansevieria Trifasciata ja kissat voivat elää rauhassa yhdessä, jos niitä pidetään samassa ympäristössä. Jotta kissasi ei syö käärmekasviasi, on olemassa useita yksinkertaisia ​​tapoja estää häntä tekemästä niin. Sisätiloissa parhaiten säilytettävät käärmekasvit ovat hyvä valinta, jos haluat pitää kissat loitolla niistä. Sitrushedelmät, kahvi ja kaneli ovat kaikki hyviä tapoja pitää kissat poissa käärmekasvistasi. Se kasvaa happamissa ympäristöissä ja on kotoperäinen laji trooppisessa Länsi-Afrikassa. Voit vaikeuttaa kissasi syömistä käärmekasvisi tarjoamalla sille jotain houkuttelevampaa ja viihdyttävämpää, kuten leluja. Suurin osa lemmikkikaupoista myykissan ruohoedulliseen hintaan.

Tee selväksi, että kissanruoho, jonka ostat kissoeläimillesi, tulee heiltä ja on saatavilla vain, jos ostat sen. Hämähäkki- ja Boston saniaiskasvit ovat erinomaisia ​​valintoja kissaystävällisille huonekasveille. Vaikka geeli on kissoille turvallinen, koko kasvi on myrkyllinen kissojen syödessään. Käärmekasvit myrkyttävät kissat, koska ne sisältävät myrkkyä, joka voi aiheuttaa iho- ja ruoansulatusongelmia. Syötettynä käärmekasvi voi aiheuttaa vatsakramppeja ja palovammoja, koska se on sulamaton. Jos kissasi on allerginen kasveille, sillä voi myös olla suun ja kurkun turvotusta.

Syökö kissasi kasveja?

Pidä kissasi loitolla kasveista, joista hän nauttii, ruiskuttamalla sitä lemmikkieläinsuihkeella tai estämällä häntä pureskelemasta niitä. Kasvi on todennäköisesti vaaraton kissallesi, jos se ei ole kiinnostunut siitä.

Kissoille myrkyllinen ystävyyskasvi

Kun annat sellaisen ystävälle tai sukulaiselle, voit olla rauhassa, että kissasi ja koirasi ovat turvassa. Tässä kasvissa on sumeat, rypistyneet lehdet, jotka on helppo hankkia kissoillesi ja koirillesi. Se ei kasva 12 tuumaa korkeammaksi, ellei sitä kasvateta säiliössä (se viihtyy terraarioissa) ja se sietää keskisuuria ja heikkoja valoja.

ASPCA:n mukaan luettelossa on useita myrkyttömiä kasveja. Vaikka sinulla olisi kotona kissoja, tätä kasvia voidaan kasvattaa turvallisesti sisätiloissa. Pieni määrä ystävyyskasvia ei vahingoita kissaa. Kissat sietävät vähän kasveja, koska niiden mahassa ei ole tarpeeksi entsyymejä, jotka hajottavat kasvikomponentteja. Clair Chesterman on ammattimainen kissankasvattaja, joka omistaa häkkittömän CFA:n sekä kissalan ja kasvatusyrityksen Eugenessa, Oregonissa, nimeltään FluffyMeowPaws. Myös Clair on kasvien ystävä, ja hän teki laajan tutkimuksen myrkyllisistä ja myrkyttömistä kissoille tarkoitetuista kasveista.

Onko Pilea Mollis myrkyllistä kissoille?

Pilea Moon Valleyn kasvi, jolla on omenanvihreät, melkein neonlehdet, on kissa-turvallinen kasvi, ja sen lehdet näyttävät olevan aaltopahvin osien muotoisia.

Ovatko pannukakkukasvit myrkyllisiä kissoille?

Se tunnetaan myös pannukakkukasvina tai UFO-kasvina, mutta sen houkuttelevin piirre on, että se on trendikäs, helppo kasvattaa ja mikä tärkeintä, myrkytön kissoille.

Yleiset myrkylliset kasvit

On monia kasveja, jotka ovat myrkyllisiä ihmisille ja eläimille nieltynä. Jonkin verranyleisiä myrkyllisiä kasvejasisältävät: oleanteri, alppiruusu, atsalea, kielo, kettukäsine ja narsissi. Nämä kasvit sisältävät myrkyllisiä yhdisteitä, jotka voivat aiheuttaa oksentelua, ripulia, sydämen rytmihäiriöitä ja jopa kuoleman. On tärkeää perehtyä siihen, mitkä kasvit ovat myrkyllisiä, ja pitää ne lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.

Maailmassa on tuhansia myrkyllisiä kasveja, ja osa niistä saattaa jopa elää takapihallasi. Ennen kuin istutat tai käsittelet jotakin näistä 15 esimerkistä, käytä jonkin aikaa niiden hoitamiseen. On yllättävää, että marjat ovat myrkyllisiä ihmisille ja eläimille, jos niitä käytetään suuria määriä, mutta myös mehu, kuori, lehdet ja lehdet ovat myrkyllisiä. Huolimatta siitä, että useimmat näistä kasveista ovat melko vaarattomia ja kauniita syksyllä, myrkkysumakki tekee niistä huonon nimen. Nokkosta ei tarvitse sekoittaa kuolleisiin nokkosiin, jotka ovat monivuotisia luonnonkukkia, joita käytetään maanpeitteenä varjoisilla alueilla. Koska ne ovat niin myrkyllisiä kissoille, pääsiäisliljat ja tähtililjat ovat vaarallisempia. Tummemman väristä Baneberryä on saatavana sekä punaisena että valkoisena, ja jos etsit siistiä asua, kokeile valkoista versiota.

Se on joutunut myrkyllisen tansy-oireyhtymän uhriksi monivuotisena kasvina. Tuodakseen tosiasioita artikkeleissamme The Spruce käyttää vain korkealaatuisia lähteitä, kuten vertaisarvioituja tutkimuksia. Ongelmat tunnistetaan ja ratkaistaan ​​tutkimalla iazzeja ja risoideja. Mikä on muratin, tammen ja sumakin myrkytyksen syy? Miten sitä hoidetaan? Siellä on ihania liljoja ja uteliaita kissoja. Myrkylliset kasvit on helppo tunnistaa Iowassa.

Koirat Lemmikkiystävälliset huonekasvit

On olemassa useita koiraystävällisiä huonekasveja, jotka ovat turvallisia lemmikkillesi. Jotkut näistä ovat Bostonin saniainen, rauhan lilja, hämähäkkikasvi ja käärmekasvi. Nämä kasvit eivät ole myrkyllisiä koirille, ja niitä on myös suhteellisen helppo hoitaa.

Jos eläimet nielevät huonekasveja, ne voivat muuttua myrkyllisiksi ja niillä voi olla vakavia terveysvaikutuksia. Jotkut kasvit, kuten saagopalmu ja liljat, voivat olla tappavia lemmikillesi syötynä. Jos lemmikkisi on syönyt kasvin, varaa aika eläinlääkärillesi välittömästi. On aina parempi olla varma kuin katua. Se on loistava kasvi korien ripustamiseen lehtineen, mikä on lemmikkiystävällinen. Nappisaniaista ei ole vaikea hoitaa ja se on turvallista koskettaa lemmikkejä. Afrikkalaiset orvokit viihtyvät kaikenlaisissa kasvuolosuhteissa.

Rukouskasveilla on ihanat lehdet, jotka käpristyvät vasteena pimeyteen, aivan kuin ne rukoilisivat. Orkideat voidaan kasvattaa nopeammin, jos annat niille runsaasti epäsuoraa valoa. Ne vaativat paljon kirkasta valoa kasvaakseen, joten kaada muutama ruokalusikallinen sitä uurniinsa ja kastele niitä sillä. Joulukaktukset ovat turvallisia lemmikkieläimille, toisin kuin jotkut lomakasvit, kuten amaryllis.

Hämähäkkikasvien monet edut

Hämähäkkikasvit ovat loistava valinta kokemattomille puutarhureille, koska ne ovat yksi yksinkertaisimmista hoidettavista kasveista. On myös hyväksyttävää pitää nämä kasvit lemmikin ulottuvilla, jos niitä käsitellään oikein. Lemmikkieläinten omistajien tulee tehdä tutkimusta ennen uusien lemmikkien tuomista kotiinsa, koska monet kasvit voivat olla haitallisia lemmikeille.

Totuus kiinalaisista rahakasveista ja kissoista – Necps (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 6018

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.